Recollida de taps

S’instal·len contenidors de recollida de taps a diferents punts de Mollet

El projecte neix a l’escola d’educació especial Can Vila i s’emmarca dins del projecte d’escola verda del centre. S’han instal·lat quatre contenidors amb forma de cor perquè es reciclin taps de plàstic al Parc Can Borrell, Pl. Andalusia, Rambla Fiveller i al barri de Lourdes. L’objectiu serà la dotació de material pedagògic i joguines a Can Vila, al CDIAP (Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç) i als altres centres que depenen de l’IMSD.

A l’escola d’educació especial Can Vila tenen en marxa aquest projecte des de l’any 2013 i s’emmarca dins la iniciativa d’escola verda (reciclatge de paper, plàstic, vidre, piles, orgànic i taps de plàstic) que es realitza al centre. Hi participa una brigada d’alumnes que es va fer càrrec d’organitzar la recollida dels taps i és una activitat que estimula la conscienciació de l’alumnat vers la importància del reciclatge.
Des de l’escola d’educació especial Can Vila es va pensar en la possibilitat d’ampliar l’àmbit de recollida i estendre-ho als municipis. L’ajuntament de Mollet del Vallès i el de La Llagosta són els primers en sumar-s’hi a través de contenidors de recollida de taps a diferents punts del municipi.
La recollida de taps anirà a càrrec d’una brigada del Taller Alborada, que ho inclourà com a una de les seves tasques. L’objectiu serà la dotació de material pedagògic i joguines a Can Vila, al CDIAP (Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç) i als altres centres que depenen de l’IMSD de Mollet del Vallès.