CET Taller Alborada

El Taller Alborada


Xarxes socials:


El Centre Especial de Treball TALLER ALBORADA, està adscrit al Institut Municipal de Serveis als Discapacitats, organisme autònom de l’ajuntament de Mollet del Vallès, té entitat jurídica i pressupost propi i sense afany de lucre. Actualment té contractats 50 treballadors, amb disminució psíquica.

El Taller Alborada, disposa d’una nau de 500 m2 , ubicada al c. Lluís Míllet  5 de Mollet del Vallès i és on es desenvolupen actualment les activitats econòmiques d’impremta ràpida, decoració tèxtil, serigrafia plana, tampografia, retolació i manipulats industrials.

L’objectiu principal es la de crear i mantenir llocs de treball per a persones amb discapacitat psíquica i oferir serveis de suport personal i social, amb aquestes persones.

L’activitat laboral

El Taller Alborada, a més a més de l’activitat tradicional de manipulats industrials, desenvolupa l’activitat econòmica d’arts gràfiques des de l’any 1997, i disposa de maquinària diversa per oferir serveis de:

Impremta ràpida
Maquetació i disseny de revistes , fullets, cartells, díptics, targetes , etc.,
Impressió de multicòpies en paper fins a 180 grams, enquadernació, plastificats, manipulats…

Serigrafia plana
Carpetes, portafolis,displays,adhesius,enganxines,objectes i peces industrials, rètols petits…

Manipulats industrials
El CET Alborada col·labora , des de fa més de deu anys ,amb diverses industries del Vallès en el procés final de producció dels seus productes, realitzant les tasques de muntatge, embossament , empaquetament…

Serigrafia tèxtil
Estampació de samarretes,dessuadores,xandalls.,shorts,polos,roba esportives etc.
La samarreta com a vehicle publicitari i de difusió
Un missatge diferent dirigit a les administracions, empreses,entitats culturals, institucions, clubs,col·legis,instituts,viatges de fi de curs, casals,bars ,discoteques, etc.

Retolació
Sobre cartró,cartró ploma,plaques de PVC, plàstics, metacrilats, policarbonats,vinils, porex, Banderoles…
Pancartes a mida, blanques i de colors
Retolació feta amb plotter de tall

El Taller Alborada a Internet:

3 comments

  1. M ei Garcia says:

    Mi hermano con discapacidad intelectual tiene pensado venirse a vivir a Mollet..el trabaja hace 15 años fijo de jardinero pero si se viene a vivir aquí le gustaría encontrar un trabajo cerca tiene 42 años..soleis tener alguna bolsa de trabajo..os podria mandar un curriculum? Gracias

  2. Mireia says:

    M’agradaria saber si puc trobar alguna informació sobre com es treballa l’autonomia personal en les persones que hi treballen en el taller Alborada degut a la realització d’un treball que estic fent. moltes gràcies, espero alguna resposta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.