Centre especial de treball Taller Alborada

Xarxes socials:


El Centre Especial de Treball TALLER ALBORADA, està adscrit al Institut Municipal de Serveis als Discapacitats, organisme autònom de l’ajuntament de Mollet del Vallès, té entitat jurídica i pressupost propi i sense afany de lucre. Actualment té contractats 50 treballadors, amb discapacitat intel·lectual.

El Taller Alborada, disposa d’una nau de 500 m2, ubicada al c. Lluís Míllet  5 de Mollet del Vallès i és on es desenvolupen actualment les activitats econòmiques d’impremta ràpida, decoració tèxtil, serigrafia plana, tampografia, retolació i manipulats industrials.

L’objectiu principal es la de crear i mantenir llocs de treball per a persones amb discapacitat psíquica i oferir serveis de suport personal i social, amb aquestes persones.

L’activitat laboral

El Taller Alborada, a més a més de l’activitat tradicional de manipulats industrials, desenvolupa l’activitat econòmica d’arts gràfiques des de l’any 1997, i disposa de maquinària diversa per oferir serveis de:

Impremta ràpida
Maquetació i disseny de revistes , fullets, cartells, díptics, targetes , etc.,
Impressió de multicòpies en paper fins a 180 grams, enquadernació, plastificats, manipulats…

Serigrafia plana
Carpetes, portafolis, displays, adhesius, enganxines, objectes i peces industrials, rètols petits…

Manipulats industrials
El CET Alborada col·labora , des de fa més de deu anys ,amb diverses industries del Vallès en el procés final de producció dels seus productes, realitzant les tasques de muntatge, embossament , empaquetament…

Serigrafia tèxtil
Estampació de samarretes, dessuadores, xandalls., shorts, polos, roba esportives etc.
La samarreta com a vehicle publicitari i de difusió
Un missatge diferent dirigit a les administracions, empreses, entitats culturals, institucions, clubs, col·legis, instituts, viatges de fi de curs, casals, bars, discoteques, etc.

Retolació
Sobre cartró, cartró ploma, plaques de PVC, plàstics, metacrilats, policarbonats, vinils, porex, banderoles…
Pancartes a mida, blanques i de colors
Retolació feta amb plotter de tall

El Taller Alborada a Internet: