CDIAP Mollet

Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç

El CDIAP MOLLET es defineix com un equip multidisciplinar format per diferents professionals que atenen nens i nenes tant pel que fa al camp de la salut física com la mental de l’infant entre els 0 i 6 anys, en relació al seu desenvolupament i les dificultats que puguin sorgir en aquest procés.

Es fan un conjunt d’intervencions adreçades a la població infantil, a la seva família i al seu entorn, amb la finalitat de:

 1. Identificar al més aviat possible les dificultats transitòries o permanents que puguin afectar el desenvolupament dels infants durant aquest període de la vida,
 2. Detectar els factors de risc que puguin acabar afectant-lo per tal de modificar-los o eliminar-los, i
 3. Fer viable el tractament precoç ajustat a les necessitats detectades.

Les derivacions al nostre centre es fan a través de diversos dispositius assistencials i professionals (Hospitals generals, pediatres, Escoles Bressol, EAP, Serveis Socials,…), o bé per demanda de les pròpies famílies.

Què és el CDIAP

El CDIAP MOLLET, és un servei d’atenció precoç, públic i gratuït. Que depèn de l’IMSD organisme autònom de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, formant part de tota la xarxa de Centres de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç.

Què és l’atenció precoç

L’atenció precoç és un conjunt d’intervencions adreçades a la població infantil menor de 6 anys a la seva família i al seu entorn amb la finalitat de:

 • Identificar el més aviat possible les dificultats transitòries o permanents que puguin afectar al desenvolupament dels infants en aquest període de vida.
 • Detectar el factors de risc.
 • Fer viable el tractament precoç segons les necessitats detectades.

Funcions del CDIAP

 • Participació en programes de sensibilització, prevenció i detecció.
 • Diagnòstic clínic i/o funcional.
 • Atenció terapèutica i/o seguiment.
 • Orientació, assessorament i coordinació amb els professionals de la xarxa local de petita infància.
 • Participació en activitats de docència, formació i investigació.

Com accedir-hi?

Per derivació d’un professional del camp de:

 • La salut i/o Educació.
 • Per iniciativa familiar

Composició de l’equip

L’equip del CDIAP treballa de forma interdisciplinària amb especialitats en els següents camps:

 • Neuropediatria
 • Psicologia clínica
 • Psicomotricitat
 • Fisioteràpia
 • Pedagogia
 • Logopèdia
 • Treball Social
 • Administració

El CDIAP Mollet a Internet

8 thoughts on “CDIAP Mollet”

 1. Soy la coordinadora académica del Máster en Teoría y Práctica psicoanalítica que se está impartiendo en Apertura, Estudio Investigación y Transmisión del psicoanálisis, Barcelona.
  El motivo de mi consulta es si podrían acoger a estudiantes para realizar prácticas profesionales. Se trata de estudiantes avanzados, del 3er.(y último) año del Máster.
  Muchas gracias por su atención.

 2. FRANCESCA CASANOVAS LLORCA

  Bona tarda,
  Sóc docent, llicenciada en educació infantil, educació primària, i amb el títol de mestre de català. Aquest any he acabat el Màster de psicopedagogia a la Universitat de Blanquerna, amb 230 hores de pràctiques convalidades a les Escoles Pies de Sabadell. Els aprenentatges adquirits durant aquest Màster, més l’experiència de treballar amb infants i famílies com ha professora, em fa valorar com em podria seguir desenvolupant , aprenent i aportant els meus coneixements, amb entrega i compromís, en tots aquells camps que es treballen en el CDIAP-Mollet IMSD de Mollet del Vallès. Si em doneu el vistiplau us enviaria el meu CV, amb la il·lusió de el poguéssiu valorar. Em podria adaptar a qualsevol de les funcions que considereu oportunes.
  Moltes gràcies per la vostra atenció,

  Salutacions cordials

  Francesca

 3. Enhorabuena por el blog, hay artículos interesantísimos de no perderse
  (y la web también por supuesto).
  Soy Miriam, Terapeuta Ocupacional
  Me encantaría conoceros 😉

 4. Estimado centre,

  me llamo Federica Maruccia y soy una psychomotrist y danza movimiento terapeuta.
  He realizado diversos cursos de danza creativa para niños y adultos en el “Teatro Labile” y he trabajado en la rehabilitación de niños discapacitados en un centro especializado en la ciudad de Pisa llamado “Centro La Piazzetta”.
  El motivo por el que le escribo este correo es porque desde Agosto vivo en Barcelona y me encantaría tener la oportunidad de seguir desempeñando mi labor profesional.
  Me gustaria enviar os mi CV.
  Muchas gracias por su atención,
  Federica Maruccia

 5. Bon dia,
  Sóc psicòloga i actualment estudiant del màster “Atenció Primerenca. Prevenció, Diagnòstic i Tractament” d’ISEP. A part de la part teòrica, ens demanen la realització de 20 hores pràctiques en un CDIAP.
  M’he estat informant i estic interessada a fer les pràctiques al CDIAP- Mollet IMSD de Mollet del Vallès. Seria possible? Serien 20 hores (òbviament NO remunerades).
  Tinc disponibilitat tots els matins tret dels dimecres i les tardes de dilluns i divendres lliures. Tinc temps de fer-les des d’ara fins a final de curs.

  Si vulguessiu el meu currículum ja m’ho fareu saber.
  La veritat és que em farieu un gran favor.

  Ja em direu el què.

  Moltes gràcies per endavant, i espero la vostra resposta.

  Salutacions,

  LAURA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.