Qui som

Al setembre de l’any 1969, s’inicia a Mollet del Vallès un projecte per atendre a les persones amb discapacitats del poble. Un any després amb l’aprovació dels estatuts del Patronat municipal Pro-subnormals es construeix una escola d’educació especial, l’escola Àngel de la Guarda. Que serà l’inici d’un gran projecte.

L’any 1990 l’Ajuntament de Mollet del Vallès, constitueix l’ Institut Municipal de Serveis als Discapacitats. És un organisme autònom local de l ‘Ajuntament de Mollet del Vallès, que  té personalitat jurídica pública, amb patrimoni i pressupostos propis i la capacitat  d’actuació necessària per al compliment del seu objecte.

Oferim diferents serveis d’atenció directa i treballem conjuntament amb l’Ajuntament i altres entitats amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida, la prevenció, l’autonomia personal, la inclusió social i per sobre de tot el benestar d’aquestes persones que, no només han de poder accedir físicament a tots els espais, activitats i serveis de la ciutat, sinó que també han de poder participar-hi a qualsevol nivell, amb les mateixes condicions i oportunitats que la resta de la ciutadania.

L’objecte general de l’Institut és la prevenció, la promoció i prestació de serveis a les persones amb discapacitat intel·lectual.

L’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats s’encarrega de la gestió i coordinació dels següents serveis municipals, que abasten les diferents etapes del cicle vital de la vida: 

1 thought on “Qui som”

  1. Sóc l’avia d’un nen del col·legi El Montseny de Mollet i m’ha comentat que està preparant una història sobre discapacitat però que no sap les bases ni el dia que s’ha de presentar.
    Per això em permeto fdemenar-vos que ens informeu sobre dita activitat.
    Molt agraïts,
    Teresa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.